ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

www.yogi-yogi.lt elektroninė papuošalų parduotuvė: apyrankės, auskarai, kaklo papuošalai

Vilnius | 2019 03 19 | Pažymėti skelbimą
1,00 € www.yogi-yogi.lt elektroninė papuošalų parduotuvė: apyrankės, auskarai, kaklo papuošalai-0
Peržiūrėti visas 5 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/5)
Ypatybės:
suteikiame garantiją, su įpakavimu, pristatome, priimame išankstinius užsakymus, konsultuojame

Yogi-Yogi.lt : rankų darbo natūralaus akmens papuošalai: apyrankės, auskarai ir kaklo papuošalai. Originalaus dizaino apyrankės iš akmenukų skirtos tiems, kam svarbu suderinti dizainą su natūralumu. Gaminimui naudojami tik natūralūs akmenys, todėl Yogi-Yogi.Lt apyrankes ypač mėgsta tie, kurie vertina natūralaus akmens savybes.
Yogi-Yogi.Lt - tai elektroninė papuošalų parduotuvė, kurioje užsukę rasite ne tik apyrankes moterims, bet taip pat čia yra vyriškos apyrankės, apyrankės poroms, įvairūs kaklo papuošalai ir auskarai. Ieškote gimtadienio dovanos savo draugei, o gal artimai bičiulių porai norite padovanoti apyrankes poromos? Yogi-Yogi.lt puikus pasirinkimas - Jums kaip tik pasitarnaus mūsų akmenų ir kristalų aprašymas – akmenys pagal zodiaką. Čia taip pat rasite straipsnių apie meilės akmenis, bei daugybę įdomios informacijos apie akmens poveikį žmogui.
Šiuo metu ypač populiarėjančias apyrankes nešioja tiek vyrai, tiek moterys, o jų akmenukų spalvų gausa kiekvienam leidžia išsirinkti unikalias, tik jam vienam tinkančias apyrankes. Jei vis dar dvejojate- tiesiog užsukite į www.yogi-yogi.lt ir pamatysite išskirtinio dizaino apyrankes ir kitus papuošalus, jums beliks tik išsirinkti savo kristalą.

Kaina: 1,00 €
Peržiūrėta: 863 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 1,00 €
Virginija Virginija
Nuo 2019 02 01
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

www.yogi-yogi.lt: Apyrankės, auskarai ir kaklo papuošalai nuotakoms iš natūralaus akmens-0

Tekstas Mėnulio akmuo, ar rožinis kvarcas - ką pasirinksi savo ypatingai dienai? Moteriškumą ir intuiciją ar besąlygišką meilę ir pasiaukojimą skatinančias natūralaus akmens apyrankes? Panaudok visą...

1,00 € Vilnius Įkelta: 2019 03 29
YOGI-YOGI.LT – tai rankų darbo natūralaus akmens papuošalai: apyrankės vyrams ir moterims, kaklo papuošalai, auskarai-0

Yogi-yogi.lt internetinėje parduotuvėje Jūsų laukia išskirtinio dizaino rankų darbo papuošalai iš natūralaus akmens: tai moteriškos ir vyriškos apyrankės, apyrankės poroms, vėriniai ir pakabukai, ausk...

1,00 € Vilnius Įkelta: 2019 02 01
Filtruoti Nuimti filtrus