ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Žmogus žmogui visada pagelbės!

Klaipėda | 2022 08 27 | Pažymėti skelbimą
10,00 € Žmogus žmogui visada pagelbės!-0
Peržiūrėti visas 5 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/5)
Paslaugų pobūdis:
Keleivių gabenimas, Krovinių gabenimas, Kitos paslaugos

Sveiki,
Sosvan projektas kuria naudą kiekvienam, kas tik turi automobilį arba ieško vežėjo. Kuo mūsų projektas naudingas kiekvienam iš mūsų?
Bendruomenėje rasite visų pervežimų vežėjus. Vežėjai pervežimu pasirūpina kaip savuoju, nes tai daro asmeniškai ir geranoriškai.
Žmonės, kurie patikite savo siuntas mūsų vežėjams,– Jūsų užmokestis sukuria vertę geranoriškiems žmonėms-bendruomenės vežėjams. Veikia ir grystamasis ryšys, keliaudami patys, gal rasite tinkama pasiūlymą užsidirbsite ir patys.
Mūsų bendruomenės arkliukas,– dūžtančios, nepakuotos, nestandartinės siuntos-kroviniai ir tos pačios dienos pristatymas (Lietuvoje), nes tai darome per pakeleivingus vežėjus. Kiekvienas iš Jūsų galite atrasti vietos Sosvan vežėjo programėlei, nesvarbu ar tu vežėjas profesionalas, ar studentas, savaitgaliais važiuojantis aplankyti gimtinę. Pervežk siuntą, keleivį, gyvūną, pagelbėk kitam ir Jūsų kelionės kaštai sumažės. Dėkojame visiems, kas pasidalinsite apie šį projektą su draugais, pažįstamais ar bendradarbiais.
Žmogus žmogui visada pagelbės!
https://www.sosvan.com/lt
Turite klausimų?
+37069432000
Adminas Fb ramis trumpa

Kaina: 10,00 €
Peržiūrėta: 149 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 10,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS

Kiti vartotojo skelbimai

Išmanus vežėjo paieškos įrankis-0

Sunku surasti tinkamą vežėją? Vežėjų daug ,o reklamų dar daugiau. Kaip surasti tą, kurio Jums reikia? Jau po kelių skambučių suprantate, kad paieška vargina. Pasirinktas vairuotojas neatsako, nevažiuo...

0,00 € Klaipėda Įkelta: 2022 01 16
Didžiausia vežėjų bendruomenė ir geriausi pasiūlymai tik pas mus .-0

Puiki išmani naujiena rast geriausią pasiūlymą pervežimui! www.sosvan.com Daugiau kaip 1400 įvairių vežėjų Jūsų pervežimams. Pateikit užklausą ir netrukus sulaukėsite kainos pasiūlymų iš daugelio vež...

0,00 € Klaipėda Įkelta: 2021 08 17
Filtruoti Nuimti filtrus