ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

rankinis skeneris

Klaipėda | 2022 02 09 | Pažymėti skelbimą
47,00 € rankinis skeneris-0
Peržiūrėti visas 3 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/3)
Gamintojas:
Kopijavimo aparatas
Modelis:
-
Naudotas/naujas/defektai:
naujas

SCANLINE yra itin patogus įrenginys pardavimų atstovams, draudimo agentams, brokeriams, architektams, studentams, ir visiems kitiems žmonėms, kuriems tenka skenuoti dokumentus.
SCANLINE turi du skenavimo režimus: JPEG ir PDF. Juo lengvai nuskenuosite kontraktus, sąskaitas, spalvotas nuotraukas ir daug daugiau. Nuskenuotus dokumentus galite peržiūrėti, atspausdinti arba konvertuoti į Word ar Excel formatą.
SCANLINE turi daug panaudojimo būdų. Tai yra puikus pasirinkimas studentams, kurie galės greitai ir patogiai nuskenuoti svarbius užrašus ar konspektus. Taip pat MT4090 galėsite naudoti verslo susitikimuose. Draudimo agentai visus dokumentus galės lengvai nuskenuoti tiesiog kliento namuose. Jūs tikrai rasite, kaip panaudoti savo SCANLINE skenerį.
Su keturių ratukų stabilizavimo sistema, skenavimas yra tolygus ir paprastas. Teisinga skenerio pusiausvyra užtikrina puikią atvaizdo kokybę. Greičio korekcijos sistema optimizuos Jūsų rankos judesius skenavimo metu.
Nuskenuoti dokumentai bus automatiškai nukopijuoti į MicroSD atminties kortelę. Taip pat skenerį galitė prijungti prie savo kompiuterio USB jungties.
Kompaktiškas dydis, mažas svoris, tylus veikimas ir aukšta 900 dpi raiška užtikrina, jog šis skeneris pilnai patenkins net ir itin reiklių vartotojų lūkesčius.
Privalumai:
• Lengvas rankinis skeneris
• Paprastas naudoti
• Puikiai tinka dokumentų iki A4 formato skenavimui
• Skenavimo greičio korekcijos indikatorius
• Maitinamas dviejų AA baterijų. Tarnauja iki 200 puslapių.
• Failus išsaugo tiesiogiai į Micro SD atminties kortelę

Kaina: 47,00 €
Peržiūrėta: 260 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 47,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus