ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Susipažinkime

Vilnius | 2021 05 28 | Pažymėti skelbimą
250,00 €
Amžius:
27
Pažinties tikslas:
bendravimas

Labas! Jei jau čia užėjai vadinasi ir Tu kažko ieškai:)
Kas aš? Man 30 metu ,esu paprastas,bendraujantis (tik pirmam labai sunkų žengti šitą žingsnį ,todėl galbūt čia ir esu),bet kai žmogų pazystu kompleksų ar tabu neturiu (bent jau aš taip manau) neturiu milijonų sąskaitose ir kvadratinio kūno bet ir neturiu didelio pilvo ar neprašau pašalpų
Kodėl aš čia ? Viena ir priežasčių ten (o toliau pats nesuprantu)
Ko ieškau? Tavęs?išties kolkas žmonos ar labai rimtų santykių nesitikiu (ypač iš čia ) bet kas ten žino ką sutiksi:) ieškau žmogaus kuris galbūt per daug užsidaręs(bent jau taip mano) ir nori atsiverti tiesiog pokalbiams prie kavos puodelio vakarais na ir galbūt turi uzsislėpusiu fantazijų kurias ne drąsu realizuoti
Tu? Vedusi, išsiskyrusi , turi vaikų ,ar tiesiog uzsisedejusi rutinoj ,rašyk drąsiai ,žmonių neskirsatau į vienokius ar kitokius ,jei reikia iseit iš komforto zonos vadinasi lemta:)
P.S. tai ne vienos nakties nuotykiai bet ir ne žmonos paieškos ,(kas bus tas)ir abu šituos klausimus galėčiau atsakyti ir taip ir ne:) vertinu labiau kokybė o ne kiekybė ,tad radus skelbimas bus pašalintas :)
Kolkas numeriu skelbti nenoriu tad palieku el. Paštą ,jei sudomino nesidrovek visi mes paprasti palik laiškelį apie save (aišku būtų malonu jei prisegtum ir nuotrauka ,Noris žinot su kuo turiu reikalu)
[email protected]

Kaina: 250,00 €
Peržiūrėta: 379 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 250,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus