ĮKELTI SKELBIMĄ
Rinka Logo
Pasirink miestą

Wordpress svetainių kūrimas Vilniuje ir priežiūra

Vilnius | 2023 04 19 | Pažymėti skelbimą
100,00 € Wordpress svetainių kūrimas Vilniuje ir priežiūra-0
Peržiūrėti visas 7 nuotraukas
Visos nuotraukos (1/7)

Tel.: +37060889687
El. paštas: [email protected]

Sveiki visi, mano vardas yra Vitalij Michno ir aš esu profesionalus interneto svetainių kūrėjas. Aš jau daug metų kuriu internetines svetaines Vilniuje ir rūpinuosi jų priežiūra.

Mano specializacija - Wordpress svetainių kūrimas. Tai yra ne tik populiariausia svetainių kūrimo platforma pasaulyje, bet ir patogi ir lengvai valdoma turinio valdymo sistema. Su Wordpress galima kurti svetaines bet kokiai veiklos sričiai - nuo mažų verslų poreikių iki didelių korporacijų.

Mano tikslas yra sukurti svetainę, kuri atspindi jūsų verslo specifiką. Aš visada stengiuosi suprasti savo klientų poreikius ir tikslus, kad galėčiau sukurti svetainę, kuri būtų ne tik graži, bet ir funkcionali.

Aš ne tik kuriu svetaines, bet ir rūpinuosi jų priežiūra ir technine pagalba. Esu pasirengęs reaguoti į bet kokius svetainės naudotojų klausimus ir padėti išspręsti bet kokius techninius sunkumus.

Jei jums reikia profesionalaus Wordpress svetainės kūrėjo Vilniuje, kreipkitės į mane. Aš labai norėčiau padėti jums sukurti svetainę ir pasiekti savo verslo tikslus.

Kaina: 100,00 €
Peržiūrėta: 144 kartų
Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.lt svetainėje
Kaina: 100,00 €
Pranešti apie skelbimą
Skambinti Rašyti SMS
Filtruoti Nuimti filtrus